Forside >>  Adidas Eyewear >>  Solbriller >>  solbriller >>  adidas eyewear 3Matic Solbriller Sort høj kvalitet
adidas eyewear 3Matic Solbriller Sort høj kvalitet [135982288]adidas eyewear 3Matic Solbriller Sort høj kvalitet
Move your mouse over image or click to enlarge
adidas eyewear 3Matic Solbriller Sort høj kvalitet
Price: DKK951.01  DKK380.40Spar: 60% off
  • Model: 135982288
  • 5000 Antal på lager
  • adidas eyewear Tycane Pro L Polarized Solbriller Sort Rosa
  • adidas eyewear Raylor S Solbriller Grå specielle tilbud
  • adidas eyewear Zonyk Pro L Solbriller Brun Sort
  • adidas eyewear The Shield Solbriller Grå udsalg i Danmark
  • adidas eyewear Tycane Pro S Solbriller Rød Orange

Vælg venligst:

your size


Antal

adidas eyewear 3Matic Solbriller Sort høj kvalitet_checkout
adidas eyewear 3Matic Solbriller Sort høj kvalitet

Form og funktion går hånd i hånd med 3Matic solbriller. Fås i et udvalg af farver, Disse stilfulde rammer har avancerede spejl linser til det perfekte look og klareste syn i enhver situation. Lavet med en overdimensioneret pasform til bredere ansigtsformer og bedst mulige beskyttelse mod sol og vind.
Fuld syne - fuld funktionalitet
Med RXready Ydelse Indsæt, adidas eyewear garanterer klart syn for hver atlet og som et resultat, forbedret koncentration og ydeevne. Performance Insert ™ kan integreres nemt og hurtigt ind i adidas Performance sports briller uden at forstyrre funktionaliteten.
indre ramme Ruder
Indre ramme Ruder indre ramme Ruder
Forskellige adidas Performance casual og sport ydeevne modeller tilbyder mulighed for ramme-ruder. Denne RX løsning muliggør en individuel tilpasning til et perfekt udsyn i sport og hverdag.
Dobbelt Snap Nose Bridge Individuelt tilpasningsdygtige
Quick Release Templer klik ind og ud han Quick Release Hinge er en patenteret release mekanisme til templet hængsler. Templerne kan nemt genindsættes og klikket ind til position med hånden.
Traction Grip Non slip, pres fri og stabil pasform adidas Sport briller Traction Grip tilbyder en skridsikker og tryk gratis stabil pasform. Traction Grip giver den nødvendige fleksibilitet og samtidig tilbyde komplet komfort, når de bæres.
Brightening effekt på trods af høj lysabsorption, højeste kontrast
For at opfylde alle de behov, ydeevne briller, har adidas Sport briller udviklet et materiale kaldet SPX. Den hypoallergen materiale er sprøjtestøbt på toppen af ​​produktet, uden at efterlade affaldsmateriale fra produktionsprocessen.
SPX
HEADER_SPX
Den specielt udviklede materiale SPX er:
Fremstillet i Østrig.
Ultra lys for maksimal komfort> 1,04 g / cm³.
Fleksibel, stærk og enormt kraft modstandsdygtig at garantere top stabilitet. Den minimale vand absorption af SPX sikrer denne stabilitet og giver en modstand mod temperaturvariationer.
Skrab og slidstærk. Den høje overfladehårdhed understøtter rammen og sikrer en lang holdbarhed.
Adidas Sport Eyewear er den første og eneste sport briller producent til at tilbyde en 10 basis LST polariseret sølv filtre. Den høje 10 basen kurve perfekt omgiver øjnene og tilbyder en optimal all round udsigt. Øjnene er beskyttet mod vind og indtrængning af solstråler fra siden. Det øger også mængden og cirkulation af luft mellem filteret og øjnene, hvilket minimerer risikoen for kondens. Buen af ​​linsen svarer til den for det menneskelige øje, hvilket giver større komfortabel vision.

adidas eyewear 3Matic findes i mange størrelser og endnu flere farver. Hvis du er på udkig efter en adidas eyewear 3Matic fra vores store online udendørs lager Adidas Eyewear billigere, tvivl ikke mere, du kan bestille det her og modtage det indenfor få dage. Hos Adidas Eyewear billigere er der pris garanti på alt udendørs udstyr fra adidas eyewear.

Beskrivelse

Linsetype: Standard Linsekategori: 3 (8% til 18%) Anbefalet brug: Sport Farve: Sort
Adidas Eyewear - Solbriller - Solbriller,Linsetype: Standard ,Linsekategori: 3 (8% til 18%) ,Anbefalet brug: Sport ,Farve: Sort

You may also like...